Asya Metodieva's Blog

Стенограма

Posted in Uncategorized by Asya Metodieva on март 7, 2010

Толкова отдавна не съм писала, че чак ми се ще да си спретна една стенограма на пропуснатите възможности. Но няма да го направя, тъй като или ще изглежда налудничаво в първо лице, или ще взема да наруша Конституцията..

Този път ще се възползвам от безусловното си право да драсна ред-два за собствено удоволствие. И да не гледам “Дързост и красота”, “Пълна лудница” или „Шоуто на Иван и Андрей”, трябва да призная, че комедията на Дондуков 2 си я биваше.  И очевидно ще има продължение. Жалко само, че тази вечер раздават Оскарите и пак няма да можем да се класираме.

Но пък еклектичният сюжет, събиращ в себе си мотиви от “Кръстникът”, “Тримата мускетари” и “Църна маца, бел котак”, няма как да не продължи да ни вълнува макар и на местно ниво. В качеството си на зрители можем да гледаме на мача Дянков – Първанов и като на спортен заместил, за да не страдаме от бъдещите си реални футболни неуспехи. Изобщо новото политическо риалити си плаче за открита линия със sms наддаване. Даже почвам да се чудя дали някой предприемчив тв продуцент вече не е предложил на президента и на финансовия министър излъчване на четириочните им дебати в праймтайм.

Иначе наддаването продължава и в момента. Рано е да раздадем картончетата с дискретен надпис “победител” или “победен”. Но си струва да се запитаме докога на едни и същи телевизионни диванчета ще сядад висши държавници и фолк певици..

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

Connecting to %s

cokyon

Yenilikçi düşünceler Ve Hayattan zevk alma amacıyla diyelim. Kesin bir alanı yok sitenin.

WordPress.com

WordPress.com is the best place for your personal blog or business site.

%d bloggers like this: